Navodilo za uporabo NOKIA 5530 XPRESSMUSIC

Lastmanuals ponuja vsem možnost izmenjave, shranjevanja in iskanja med navodili povezanimi z softverom in hardverom: user guide, ownerćs manual, quick start guide, technical datasheetes… NE POZABITE : VEDNO PREBERITE UPORABNIŠKA NAVODILA PRED NAKUPOM !!!

Če se ta dokument ujema z navodilom ali shemo ki jo iščete, si ga prenesite zdaj. Lastmanuals vam omogoča hiter in preprost dostop do navodil NOKIA 5530 XPRESSMUSIC. Upamo da vam bo to NOKIA 5530 XPRESSMUSIC navodilo uporabno.

Lastmanuals vam pomaga prenesti NOKIA 5530 XPRESSMUSIC navodila.


Mode d'emploi NOKIA 5530 XPRESSMUSIC
Download

Lahko si preneseta tudi naslednja navodila, povezana s tem izdelkom:

   NOKIA 5530 XPRESSMUSIC (1875 ko)
   NOKIA 5530 XPRESSMUSIC (1759 ko)
   NOKIA 5530 XPRESSMUSIC (1759 ko)
   NOKIA 5530 XPRESSMUSIC (1793 ko)
   NOKIA 5530 XPRESSMUSIC ISSUE 3 (1764 ko)

Manual Povzetek: navodila za uporabo NOKIA 5530 XPRESSMUSIC

Detaljne informacije o uporabi so v uporabniških navodilih.

[. . . ] Nokia 5530 XpressMusic: Návod na pouzitie 3. Vydanie NOKIA CORPORATION týmto vyhlasuje, ze výrobok RM-504 spa základné poziadavky a vsetky príslusné ustanovenia Smernice 1999/5/ES. Vyhlásenie o zhode - Declaration of Conformity - nájdete na adrese http:// www. nokia. com/phones/declaration_of_conformity/. Nokia, Nokia Connecting People, Nokia Care, Ovi a XpressMusic sú ochrannými znackami alebo registrovanými ochrannými znackami spolocnosti Nokia Corporation. [. . . ] Informácie o polohe sa pridajú k detailom súborov. Získanie súradníc vasej polohy môze trva niekoko minút. Dostupnos a kvalitu signálov GPS môze negatívne ovplyvni vasa poloha, budovy a prirodzené prekázky, ako aj poveternostné podmienky. Pri zdieaní súboru, ktorý obsahuje informácie o polohe, sa zdieajú aj informácie o polohe a vasu polohu môzu vidie aj tretie strany, ktoré si prezerajú súbor. Prístroj na získanie informácií o polohe vyzaduje sluzby siete. Indikátory informácií o polohe: Foto-Video Vy na snímke ­ samospús Ke potrebujete zdrza snímanie, aby ste sa mohli sami zaradi do snímanej fotografie, pouzite samospús. Ak chcete nastavi casový úsek pre samospús, vyberte polozku casový úsek pred nasnímaním. > a potrebný Ak chcete aktivova samospús, vyberte polozku Aktivuj. Ke je casovac spustený, na displeji bliká ikona stopiek a zobrazuje sa zostávajúci cas. Po uplynutí nastaveného casu fotoaparát zachytí snímku. Ak chcete samospús vypnú, vyberte polozku > > Tip: Ak chcete dosiahnu lepsiu stabilitu prístroja pocas snímania, vyberte polozku 2 sekundy. . Fotografovanie snímok v sekvencii Vyberte polozku Menu > Aplikácie > Foto-Video. 86 © 2009 Nokia. Vsetky práva vyhradené. Ak chcete vypnú sekvencný rezim, vyberte polozku Odfotografované snímky sa zobrazia v mriezke. Ak si chcete pozrie snímku, vyberte ju. Ak sa chcete vráti k hadáciku sekvencného rezimu, stlacte tlacidlo snímania. Sekvencný rezim môzete pouzíva aj so samospúsou. > Jeden záber. Ak chcete spusti fotografovanie snímok v rýchlej sekvencii, vyberte polozky Menu > Aplikácie > Foto-Video a > Sekvencný. Ak chcete zatvori okno nastavení, klepnite na displej nad oknom. Stlacte a podrzte tlacidlo snímania. Prístroj bude fotografova snímky, az kým neuvoníte tlacidlo alebo kým sa neminie dostupná pamä. Ak spús stlacíte krátko, prístroj odfotografuje 18 snímok v sekvencii. Foto-Video Snímanie videoklipu Snímanie videoklipov 1. Ak chcete v prípade potreby prepnú z rezimu fotosnímania do rezimu videa, vyberte polozku a rezim videosnímania . [. . . ] Tento mobilný prístroj vyhovuje smerniciam o expozícii rádiovými vlnami. Vás mobilný prístroj je vysielac a prijímac rádiových vn. Je skonstruovaný tak, aby neprekracoval limity expozície rádiovými vlnami, odporúcané medzinárodnými smernicami. Tieto smernice boli vypracované nezávislou vedeckou organizáciou ICNIRP a zahajú bezpecnostné rezervy pre zabezpecenie ochrany vsetkých osôb nezávisle od veku a zdravotného stavu. [. . . ]

DISCLAIMER ZA PRENOS NAVODIL NOKIA 5530 XPRESSMUSIC

Lastmanuals ponuja vsem možnost izmenjave, shranjevanja in iskanja med navodili povezanimi z softverom in hardverom: user guide, ownerćs manual, quick start guide, technical datasheetes…
V nobenem primeru ne more biti Lastmanuals odgovoren, če dokument, ki ga iščete, ni dosegljiv, je nedokončan, je v drugem jeziku kot je vaš ali če se model in jezik ne ujemata z opisom. Lastmanuals, na primer ne ponuja prevajalnih storitev.

Kliknite na "Prenos navodil" na koncu te pogodve, če se z njo strinjate in prenos navodil NOKIA 5530 XPRESSMUSIC se bo začel.

Poiščite navodilo

 

Copyright © 2015 - LastManuals - Vse Pravice Pridržane.
Določene blagovne znamke so last njihovih originalnih lastnikov

flag